Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Livada - Moravske Toplice

BIBAF
Starost: 53Pridružen: 22. jul 2006Prispevkov: 45Kraj: KRŠKOStatus:Offline
Objavljeno: 19. sep 2008 19:49
Povezava do prispevka
Za krompirjeve počitnice gremo v hotel Livada. Gre morda še katera takrat tja? Res je kar dosti drag hotel. Ima katera kakšna dobra priporočila za ta hotel, ki bi opravičila ceno?? Ste bile zadovoljne z postrežbo in hrano?

Mogoče veste za kakšno dobro gostilno v tem koncu?
Nazadnje urejeno 22. sep 2008 19:25; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Maxi
Starost: 58Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 342Kraj: MozirjeStatus:Offline
Objavljeno: 19. sep 2008 20:55
Povezava do prispevka
Bila letos med prvomajskimi, hotel je OK, osebje prijazno in se trudi (čeprav sem se za začetek morala kregat na recepciji), hrana dobra, okolica res krasna... vendar v hotelih s tako ceno v tujini dobiš še kaj več. Vsaj internet v sobi recimo (če ti pač to kaj pomeni, meni je, ker imam tako službo).

Osebno pa bi se težko odločila za hotel nižje kategorije v Moravcih... so precej zdelani.
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 45Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2008 14:59
Povezava do prispevka
jaz sem bila enkrat  v Moravskih, pa mi ni bilo posebej všeč... Osebno bi se raje odločila za Olimia ali celo Tuhelj na hrvaški strani.
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
mojca
Starost: 43Pridružen: 25. okt 2003Prispevkov: 4866Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2008 13:28
Povezava do prispevka
Jaz sem bila avgusta v Moravcih, hotel Ajda. Imela sva apartma in wireless internet je tam brezplačno. Oprema je sicer starejša, vendar dobro vzdrževana. Sama imam sicer raje minimalistične linije, svetlo pohištvo, ampak za podaljšan vikend je bilo to čisto ok. Hoteli so povezani med sabo tako da komot prehajaš iz enega v drugega, po hodnikih prideš tudi do welness centra. V Livado smo hodili na kavo in pijačke, meni je super. Livada ima tudi svoj SPA center, zelo lepo urejen bazen. En dan sva tudi večerjala v Livadi- postrežba ok, izbira hrane tudi, vendar razen da je vse bolj novo ni hrana nič drugače kot v Ajdi.

Prijazni so pa res full v Moravcih. Če si veliko v hotelu, bazenih se ti splača Livada ker je res vse lepo in novo. Če pa igraš golf, hodiš veliko ven na sprehode, tu pa tam na bazen/savnopa je bolje Ajda in si raje plačaš masažo ali dve za razliko v ceni med hoteloma (jaz sem se zato odločila za Ajdo, saj sta mi dve dodatni masaži več pomenili kot 1 zvezdica več ter nova oprema v hotelu, kamor pridem praktično samo jest in spat)
0
Nazaj na vrh
mojca
Objavljeno: 4. nov 2008 14:16
Povezava do prispevka
Sem bila za vikend v Livadi in moram pohvaliti hotel, osebje in wellness hotela. Sicer bi lahko še kaj izboljšali in ne vem če je to ravno 5*, ampak nekako tako si jaz predstavljam hotele za vikend počitke in razvajanja (da je v sobah svetlo, čisto, novo, da je raznolika in kakovostna hrana, da je okolica urejena in da so zaposleni prijazni).
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2008 14:37
Povezava do prispevka
Kaj me pa nisi poklicala Mojca  Se pa strinjam s tvojo ugotovitvijo in tudi sama menim, da bi lahko določene stvari še izboljšali. Mislim, da je welness še najbolje urejen in vreden svojega denarja.
0
Nazaj na vrh
mojca
Objavljeno: 4. nov 2008 15:47
Povezava do prispevka
Kaj pa nisi rekla da boš tam.  Drugače pa moram pohvalit še prometno povezavo, saj si sedaj res 123 v MS iz MB. Končno!
0
Nazaj na vrh
BIBAF
Starost: 53Pridružen: 22. jul 2006Prispevkov: 45Kraj: KRŠKOStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2008 17:19
Povezava do prispevka
Jaz sem tudi bila za praznike štiri dni v Livadi. Mogoče smo se pa videle Bili smo zelo zadovoljni z vsem kar nudijo. Edino kar je slabo je to, da je kar visoka cena. Res smo uživali in se malo odpočili od vsakodnevnega tempa.  Zagotovo bomo še šli v ta hotel.
0
Nazaj na vrh
mojca
Objavljeno: 6. nov 2008 9:17
Povezava do prispevka
Bi skoraj lahko imele PL srečanje za praznike v Livadi. Midva sva vzela paket za dva, pa se mi ni zdela pretirana cena. So pa malo manjše sobe v tem paketu, ampak meni je bila čisto ok.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Livada - Moravske Toplice
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Stigma proti ženskam, ki ostanejo brez otrok, je še vedno globoko zakoreninjena.