Jaz sem bila avgusta v Moravcih, hotel Ajda. Imela sva apartma in wireless internet je tam brezplačno. Oprema je sicer starejša, vendar dobro vzdrževana. Sama imam sicer raje minimalistične linije, svetlo pohištvo, ampak za podaljšan vikend je bilo to čisto ok. Hoteli so povezani med sabo tako da komot prehajaš iz enega v drugega, po hodnikih prideš tudi do welness centra. V Livado smo hodili na kavo in pijačke, meni je super. Livada ima tudi svoj SPA center, zelo lepo urejen bazen. En dan sva tudi večerjala v Livadi- postrežba ok, izbira hrane tudi, vendar razen da je vse bolj novo ni hrana nič drugače kot v Ajdi.
Prijazni so pa res full v Moravcih. Če si veliko v hotelu, bazenih se ti splača Livada ker je res vse lepo in novo. Če pa igraš golf, hodiš veliko ven na sprehode, tu pa tam na bazen/savnopa je bolje Ajda in si raje plačaš masažo ali dve za razliko v ceni med hoteloma (jaz sem se zato odločila za Ajdo, saj sta mi dve dodatni masaži več pomenili kot 1 zvezdica več ter nova oprema v hotelu, kamor pridem praktično samo jest in spat)