Ja, se strinjam, cena je ogabna (pravi izraz).
Jaz dekorative skoraj ne kupujem več pri nas, se mi zdi, da se je vse blazno podražilo. Imam to srečo, da se nekaj mojih dobrih prijateljev precej "klati" okrog po službenih potovanjih in se mi običajno ponudijo, da mi kaj prinesejo iz kakšnega dutyja s tujih letališč.......tako da sedaj prakticiram bolj to varianto. Seveda pa vse prej sprobam v domačih parfumerijah. Se mi zdi, da je precej stvari kar nekaj evrov cenejših, sploh pa se to opazi prej teh Lancomovih travel paketkih.
Torej maskaro sem dobila iz Švice, stala je 19,90, kar mi zdi še prebavljivo. Naročila sem jo na blef, nisem je prej sprobala, ampak ker sem bila do sedaj z L. maskarami zelo zadovoljna in jih redno uporabljam že več kot 10 let, sem bila prepričana, da tale tudi ne bo razočarala.
Torej, dobila sem jo konec decembra, parkrat uporabila, pa ni bilo nekega posebnega efekta, vendar je bila še čisto nova in še zelo mokra. No, po kakšnih 14 dneh pa se je razvilo tisto pravo: nanos je zelo enostaven, mogoče se je potrebno potruditi pri notranjih kotičkih očesa, trepalnice ZELO ZELO priviha, definitivno bolj kot klešče, privihane tudi ostanejo, tudi zgosti zelo opazno, vendar nič ne zlepi, vsaj meni ne, pa tudi neverjetno podaljša. Sama to dosežem s tremi hitrimi nanosi in potem še malo popravim v kotičkih.
Skratka, jaz bi rekla, da je tri v enem in sicer podaljša, zgosti in priviha in vse troje zelo očitno! Naredi tak izgled, kot tiste ukrivjene filmske trepalnice
(seveda z bolj obilnim nanosom). Barva je kar močno črna, mislim da se imenuje noir sensuel. Obstaja menda še v rjavi in modri barvi.
Krtačka je precej ukrivljena, krasno ujame kompleten lok trepalnic. Ščetine so zelo gosto in enakomerno posejane, vendar ne v smislu, da gredo spiralno okrog krtačke (kot naprimer pri Hypnose).
Edini mali minusek ji dam zato, ker mi pikice barve s trepalnic pa nanosu ostanejo na vekah, ampak to zato, ker jih tako ukrivi, da se dodaknejo vek! Ampak te mikro pikice odstranim s palčko, namočeno v odstranjevalec.
Odstranjujem jo pa z dvofaznim odstranjevalcem od L'Oreala, k iga uporabljam za vse maskare.
Za orientacijo: trenutno imam doma še Hypnose, Fatale in EFC (ki so sicer že v zadnjih vzdihljajih). Slednji dve sem kupila že drugič oziroma EFC že tretjič, vendar jih Virtuose gladko prekaša v vseh pogledih!
Skratka, za moj okus najboljša maskara trenutno
.
Upam, da sem ti podala dovolj izčrpno poročilo, če te še kaj zanima, vprašaj (trenutno nimam nobenega v tujini, drugače bi rade volje še zate naročila eno po tej ceni!).