Najlepše so mi bile Taraji P. Henson (slika ji dela krivico), Kate Winslet (še ena krivica, obleka izgleda povprečno, MU ubog, v bistvu je bila pa prav čudovita, tudi pričeska je bila prekrasna) in pa Penelope Cruz (she's baaaack!). Sicer me je njena spominjala na tisto lososovo izpred par let, ampak ji je res lepo pristajala. Tudi Marisa Tomei (spet se na sliki ne vidi, kako zelo lepa obleka je, res zanimiva in posebna).
Taraji P. Henson

Kate Winslet

Penelope Cruz

Marisa Tomei

Tudi Diane Lane je imela zelo lepo, sicer črno, ampak res lepo; na posnetkih se veliko bolje vidi, tu izgleda jako dolgočasna.

Še ostale, vmes je bilo kar nekaj cvetk ...
Alicia Keys - MU

Amanda Seyfield - auch.

Amy Adams (še ena, ki je "v živo" izgledala lepše kot tu, čeprav ni bogvekaj)

Angelina Jolie - po n-tih vrečastih in brezobličnih, pride v najbolj dolgočasni črni ever.

Anne Hathaway

Khm, Beyonce (zmagovalka večera, ta ženska res nikoli ni imela stila)

Jessica Biel (obleka yuck, mastni lasje pa no-no)

Evan Rachel Wood - obleka mi je bila na FW zelo lepa, tu pa nekako ne pride do izraza.

Freida Pinto - ni všeč.

Heidi je bila grozljiva, od obleke in pričeske do MU.

Leslie Mann

Marion Cotillard (tole nisem videla direkt na RC, na fotki se pa slabo vidi)

Melissa George

Miley Cyrus - pokvari vsako obleko (ta je sicer za moj okus prekičasta). S svojim glasom, obnašanjem ... kot da smo na konjskih dirkah. Ali v Teksasu. Samo še pištola ji manjka.

Natalie Portman

Queen Latifah

Sarah Jessica Parker - preveč princeskasta

Meryl Streep

Tilda Swinton - obleka bi lahko dobro izpadla na nekom, ki bi jo znal nosit. O frizuri in Mu ne bom izgubljala besed.

Viola Davis - blah.

Virginia Madsen