Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Neutrogena Acne Stress Control

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
TangellaPlushy
Starost: -13Pridružen: 27. okt 2008Prispevkov: 297Kraj: prekmurjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2009 5:49
Povezava do prispevka
Sicer nevem če se lahko primerja s PC ,ker še omenjenega izdelka nisem preizkusila,vendar ima Neutrogena novo kolekcijo Acne stress Control,in sicer vlažilna krema oz. gel ,ki se imenuje Spot Stress Control Tagliche Feuchtigkeitspflege vsebuje 2% salicilne kisline.Je na zelo lahki silikonski bazi,izredno gelaste konsistence,vpije se takoj.
Nekje na petem mestu ima salicilno kislino.Vsebuje pa še ekstrakt zelenega čaja in kumarice,ter pantenol(sredina sestavin).Drugače še testiram zadevo,zgleda  pa obetavno.

Temo sem razdelila, prvotno so se posti nahajali tukaj.
Moderatorka Lai Ming

Where trouble melts
like lemon drops,
high above the chimney top..
that is where you'll find me ..

UUUuuu over the rainbow..
blue birds fly,
birds fly over the rainbow
why then why can't I?
0
Nazaj na vrh
catwomen
Starost: 123Pridružen: 16. okt 2008Prispevkov: 2182Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2009 7:37
Povezava do prispevka
Tangella...upam, da boš kaj poročala 
For beautiful eyes, look for the good in others; for beautiful lips, speak only words of kindness; and for poise, walk with the knowledge that you are never alone.

Audrey Hepburn
0
Nazaj na vrh
Inya
Starost: 43Pridružen: 9. dec 2008Prispevkov: 119Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2009 16:04
Povezava do prispevka
Uf..tole pa tud mene zanima? Bi kera vedla povedat kaj več? Smile
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2009 16:13
Povezava do prispevka
Tudi mene zanima ta nova Neutrogenina krema oz. gel s salicilno! Big smile
TangellaPlushy, morda veš kakšna je cena?

edit: Neutrogena s salicilno - je to-to?:
http://www.amazon.com/Neutrogena-Control-Hydrating-Treatment-Packages/dp/B000OLE7V8/ref=cm_cr_pr_sims_t

Imam pa še eno vprašanje...če te po določeni kremi koža na obrazu, takoj po nanosu peče (ko se vpije, preneha), je bolje, da je ne uporabljam? Tak problem imam z Garnier Total fresh (za suho in občutljivo kožo, ki mi sicer v vseh ostalih pogledih zelo odgovarja ).
Hvala za kakršenkoli nasvet...
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Inya
Objavljeno: 10. feb 2009 16:29
Povezava do prispevka
Mene praktično vsaka krema takoj po nanosu peče.Ene bolj, ene manj. Tudi odvisno od letnega časa. Tudi toniki. Razen alverde vrtnice. Če ne dam nič, me pa zateguje, tudi če si umijem samo z vodo in obričem z brisačo. Se ne oziram več na to Smile Preneha po parih minutah, zategovanje pa ne Wink

Plus tega dobim rdeče lise predvsem okoli oči po zunanji strani po umivanju z gelom, mleku, kremi, celo samo po vodi. Ne vedno, skoraj vedno pa. Razen, če ima moja koža slučajno odlično kondicijo, kar se bolj malokrat zgodi. Zanimivo pa je, da na dekorativo nimam nobenih
reakcij. Nikoli.

Posta sem združila, prihodnjič prosim uporabi funkcijo "spremeni".
Moderatorka Lai Ming

0
Nazaj na vrh
TangellaPlushy
Objavljeno: 13. feb 2009 17:40
Povezava do prispevka
Tinna (in ostale); ja to je ta krema,pri nas je malo drugačna embalaža,bolj oranžna,piše pa gor kot sem navedla v prejšnem postu.Sem bila sprva skeptična če je to res ta kremica zaradi embalaže,ampak sestavine so iste,potem verjetno tudi procenti salicilne držijo. In po učinku se mi zdi res dobra.Nisem upala opustiti differina,ampak vidim da mi izredno ustreza,koža se mi edino rahlo lušči.Upam na najboljše,zaenkrat je koža   in upam da bo še bolje.Stane pa okrog 6 eurov.

Where trouble melts
like lemon drops,

blue birds fly,
why then why can't I?
0
Nazaj na vrh
bubu81
Starost: 43Pridružen: 24. sep 2008Prispevkov: 195Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2009 17:52
Povezava do prispevka
TangellaPlushy, kje si jo pa kupila?
0
Nazaj na vrh
anamarija
Starost: 38Pridružen: 28. maj 2006Prispevkov: 951Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2009 18:00
Povezava do prispevka
Jaz sem jo gledala v Mullerju. Na tujih forumih jo hvalijo. Meni npr. PC ni ustrezala, bom pa probala še tole, ker je res ugodna napram PC (če je boljša pa sploh super).
0
Nazaj na vrh
bubu81
Starost: 43Pridružen: 24. sep 2008Prispevkov: 195Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. feb 2009 18:01
Povezava do prispevka
Jaz sem mislila naročiti PC 2% gel, ker mi je 1% premalo, pa mislim, da bom tudi najprej poskusila s tole Smile TangellaPlushy, hvala za namig! Wink
0
Nazaj na vrh
TangellaPlushy
Objavljeno: 13. feb 2009 18:41
Povezava do prispevka
Se opravičujem za dva posta,v Mullerju sem jo kupila.
Where trouble melts
like lemon drops,

blue birds fly,
why then why can't I?
0
Nazaj na vrh
tinna
Objavljeno: 15. feb 2009 20:55
Povezava do prispevka
Tangella Plushy, hvala za info! Cena pa je reeees ugodna. Vsekakor bom poskusila. Smile
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Inya
Objavljeno: 15. feb 2009 22:58
Povezava do prispevka
Jaz frik jo že imam...ravnokar premierno namalano na moj šnofeljček (obraz) Big smile
0
Nazaj na vrh
TangellaPlushy
Objavljeno: 15. feb 2009 23:26
Povezava do prispevka
No upam, da vam bo ustrezala,vsekakor se splača vsaj probati,sem gledala tudi sama na netu,ko sem iskala procente salicilne,da jo res hvalijo. Sama pri sebi vem da mi salicilna zelo paše kar se tiče mozoljev in ker bi jo tale krema naj vsebovala 2 % vam priporočam da mažete samo zvečer,če greste ven pa zaščita,no pa saj veste kako to gre,toliko za opozorilo glede uporabe kislin!Sicer se res imenuje vlažilna ampak je drugače pomoje bolj usmerjena za zdravljenje mozoljev,tako da kak članek o tem če še niste prebrali dajte. Sploh ob prvi uporabi..
Kožo rahlo izsuši,zato na kakšne suhe predele (mešana koža) ne mazat,vendar se mi zdi da dosti manj kot differinSamo, da bo še naprej tako dobro delovala.  

Pa tudi same poročajte o rezultatih

Where trouble melts
like lemon drops,

blue birds fly,
why then why can't I?
0
Nazaj na vrh
Inya
Objavljeno: 16. feb 2009 14:00
Povezava do prispevka
Moje mnenje po prvi uporabi...

Ne zdi se mi vlažilna (še manj zame, ki imam suho kožo). Men nekoliko izsuši kožo (pobere vso maščobo in pusti pusto), zato me kr kmalu začne zategovat. Včeraj sem jo napackala po celem obrazu, ker mam dokaj razpršeno območje zamašenih por in mozoljčkov. Razpacala sem si jo še po zgornjem delu hrbta, kjer mi je super pasala. Ne vem, če je ok, če bi na obraz po kake pol ure dala čez še kako bolj hranilno zadevo. (??) Vsekakor jo imam namen mazati le zvečer in še to izmenjujoče z diacnealom in Total Comfort kremo. Za pod puder ni. Malce sumim, da mi je povzročila kako pikico več pri PD, ampak tudi ni nujno od tega. Zjutraj se mi je koža malce oluščila, mehki svaljkeci, spodaj lepa koža. Trenutno je ok, nič za dol padit plus, nič konkretno slabega, je pa res, da zelo lepo diši (za razliko od diacneala- fuuuuuj). Čez kake 3 tedne napišem konkretno oceno učinka, saj kolikor poznam mojo kožo, prej končnega efekta ne bo.

Pa vaše mnenje?
0
Nazaj na vrh
tinna
Objavljeno: 23. feb 2009 19:00
Povezava do prispevka
TangellaPlushy je napisal/aSicer nevem če se lahko primerja s PC ,ker še omenjenega izdelka nisem preizkusila,vendar ima Neutrogena novo kolekcijo Acne stress Control,in sicer vlažilna krema oz. gel ,ki se imenuje Spot Stress Control Tagliche Feuchtigkeitspflege vsebuje 2% salicilne kisline.Je na zelo lahki silikonski bazi,izredno gelaste konsistence,vpije se takoj.
Nekje na petem mestu ima salicilno kislino.Vsebuje pa še ekstrakt zelenega čaja in kumarice,ter pantenol(sredina sestavin).Drugače še testiram zadevo,zgleda  pa obetavno.

Danes sem končno prišla do te kremice...tako, da grem na preizkušanje. Ampak jo bom uporabljala le ene 2x tedensko, izmenično s Skinorenom in Diacnealom.
Me pa zanima, kje piše, da je 2% salicilne notri? Jaz nikjer ne najdem...ker, če je, je tole res SUPER. Big smile
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Neutrogena Acne Stress Control
Stran 1 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu