Res je lepo, a pogosto tudi zelo naporno. Prevzemamo različne vloge in pri opravljanju vseh obveznosti pogosto pozabimo nase. V nadaljevanju predstavljamo, katere ženske storitve lahko vključite v vaših ‘5 min zase’ in poskrbite za svoje zdravje, dobro počutje in samozavesten videz.

Prav tako tudi tiste storitve, ki lahko postanejo vaš nov hobi, vam pomagajo pri soočanju s stresom, ali uvedejo velike življenjske spremembe v vaš vsakdan. Rezervirajte termin pri kozmetičarki, posvet pri dermatologu, plačajte letno karto za obisk fitnesa, privoščite si klepet ob kavi s prijateljicami, med tem, ko vaši otroci uživajo v animacijah za otroke, ipd. Več o tem pa v nadaljevanju.

Ženske storitve za lepotni tretma

Vsakodnevno nanašanje maskare in urejanje trepalnic je res lahko utrudljivo. Olajšajte si delo in rezervirajte termin v lepotnem salonu. Garantiramo urejen make up, za katerega ne boste potrebovale vstajati eno uro pred službo. Podaljševanje ali vihanje trepalnic, laminacija obrvi, barvanje obrvi s kano, … vse to vključujejo ženske storitve v okviru kozmetičnih tretmajev. Če pa se bliža vaš poročni dan, ali načrtujete drug pomemben dogodek, se prepustite v izkušene roke kozmetičarke, ki bo poskrbela za profesionalni make up in novo pričesko. Ovekovečite vse te najlepše trenutke z neverjetnimi spomini, ki jih bo za vas ustvaril fotograf.


Privoščite si nego obraza in se prepustite izkušenim rokam kozmetičarke.

Ko naštevamo lepotne ženske storitve pa seveda ne smemo pozabiti na naše nohte. Ob vsakdanjih opravilih in delu z rokami, se nohti hitro lahko poškodujejo, običajni laki za nohte pa niso dolgoobstojni. In prava rešitev za to so kozmetične storitve, ki vključujejo podaljševanje in geliranje nohtov, urejeno manikuro in pedikuro z uporabo kvalitetnih kozmetičnih izdelkov. Vi ste tisti, ki lahko poskrbite za svojo samozavest. Počutite se dobro v svoji koži. Če ste z nečim nezadovoljni, se posvetujte z dermatologom, ki vam bo znal primerno svetovati in pomagati.

Piknik dostava na dom – zakaj pa ne?

Zakaj ne bi tokrat vi samo sedli za mizo in uživali v dobrotah, za katere niste potrebovali 2 h opletati s kuhalnico. Omislite si catering in vse vajeti prepustite strokovnjakom v roke. Povabite prijatelje in družino na poletno druženje ob dobri hrani in pijači. Izbirajte med različnimi kulinaričnimi ponudbami. Lahko je to klasičen piknik z žar ponudbo, ali pa ste bolj za domače jedi kot sta pražen krompir in ocvrt piščanec. Zakaj si ne bi tokrat privoščili morskih okusov? Ali pa dobrote izpod peke, vegi meniji… izbire je ogromno. Catering ponudniki bodo poskrbeli za pripravo hrane in pijače, v kompletu s postrežbo in pospravljanjem po končanem dogodku. Nihče od gostov ne bo ostal ravnodušen, vi pa boste imeli dovolj časa za druženje in sproščeno uživali.

Poletni trendi / Ženske storitve pred počitnicami

Če se odpravljate na daljše potovanje ali počitnice v tople kraje, si tam želite samo brezskrbno uživati, kajne? Za vse lepotne tretmaje tako poskrbite pred odhodom. Kaj imamo v mislih? Ne zapravljajte dragocenega počitniškega časa z urejanjem nohtov na rokah in nogah. Še pred počitnicami rezervirajte termin pri kozmetičarki. Prihranite prostor med prtljago, ker ne potrebujete maskare in drugih ličil za vaše trepalnice in obrvi. Naročite se na podaljšanje ali vihanje trepalnic par dni pred odhodom. Ne pozabite pa seveda tudi na depilacijo. Če si želite lepo zagorelo polt že pred dopustom, bo obisk solarija ali porjavitev telesa / body tanning odlična priložnost, da naredite podlago, preden se boste na plaži lahko nastavljale soncu. Ob tem ne pozabite na kremo z ustreznim zaščitnim faktorjem. Če nosite lasne podaljške, se s frizerjem posvetujte o negi podaljškov na dopustu in o tem, kako jih pravilno zaščititi pred pekočim soncem in morskimi valovi.


Joga, pilates, fitnes treningi, skupinski plesi, ipd. To so ženske storitve za dobro počutje in zdrav duh v zdravem telesu.

Kako lahko ženske storitve prispevajo k življenjskim spremembam?

Razbijte naveličanost vsakdana z vključitvijo v skupinske vadbe, ali pa si omislite osebnega fitnes trenerja. Poskrbite za svoje fizično zdravje, izboljšajte telesno formo, pridobite energijo z vadbo in s tem izboljšajte svoje počutje. Ali pa obnovite znanje vaših plesnih korakov in se vpišite v tečaj plesa. Negujte pa tudi svojo psiho. Razvijte učinkovite strategije za spopadanje z vsakdanjim stresom in izzivi, ob pomoči  psihoterapevta. Ali pa prevetrite svoje karierne odločitve v pogovoru s coachem.

Preverite tudi: PSIHOTERAPIJA: CENE, POGOSTA VPRAŠANJA IN PREVERJENI PSIHOTERAPEVTI / PSIHIATRI

Mamice, kaj pa storitve, ki vključujejo vaše otroke?

Vaš otrok praznuje rojstni dan, vi pa ste brez idej, kaj mu pripraviti. Omislite si nekaj novega, kar še nikoli ni doživel. Presenetite ga s prihodom ekipe, ki bo poskrbela za aktivne in zabavne animacije za otroke. Lahko izbirate med tematskimi animacijami in na vašem vrtu pripravite mini cirkus, obisk klovna, napihljiva igrala, itd. Vsi otroci na zabavi bodo v izkušenih rokah fantov in deklet, ki jim je delo z otroki pri srcu. Če pa imate opravke, ali bi si končno radi vzeli nekaj uric za druženje s prijateljicami, potem se odločite za varstvo otrok. Vaši otroci bodo uživali, se zabavali, vi pa boste med tem imeli čas samo zase, zaslužite si ga.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj