Zanima me, če ima katera kakšen kos garderobe od draževe, kako se ji zdi kvaliteta, in če katera ve, kakšne cene imajo!
Hvala!
Malina je omenila, da ima njene pletenine. Halo, Malina, oglasi se.
yogini, a nisi zadovoljna, ker moraš prati na roke ali nasplošno z njihovo kvaliteto?
A imajo oni kdaj popuste?
Meni se tudi zdi malo predrago. Za primerjavo bi dala, da če npr. kupiš originalno Missoni pleteno blago in daš narediti zadevo dobri šiviliji lahko prideš skozi pod 20 000 za krilo in majico.
Je pa meni tudi všeč Draž stil tako da bi si morda kaj omislila če bi vedela kje in če bi bile cene vsaj polovico od tega kar je napisala yogini. Yogini kakšen pa je material..bombaž?
Lep pozdrav
Andreja
ker moram prat na roke. To mi gre na živce. Kvaliteta je super, pazit moraš, da sušiš položeno, ker se sicer raztegne. Imajo tudi popuste, mislim, da takrat ko vsi ostali. Moja prijateljica mi je zrihtala popust in nisem kupila po redni ceni. Material, je zelo odvisno, kaj vzameš, moje je bombaž s kovinskim nitkami ali pa je lurexom, se ne spomnim točno in nisem doma, da bi pogledala.
Andreja za nakup moraš priti pa v Ljubljano, ker je tukaj edina trgovina - vsaj tako mislim. Kje pa ti kupuješ Missoni blago?
jaz mam kar nekaj stvari od draza in jih tudi se bom kupovala, ker se mi zdijo unikati, ki so brezcasni in ceprav veliko stanejo, mi ni skoda denarja za take umetnine (kar njihova oblacila za moj okus tudi so).
perem jih na roke in susim polozeno na brisaco. material je v glavnem bombaz/volna, kombinirano s kaksnimi raztegljivimi materiali. moram povedat, da so njihove pletenine izjemno zracne in da meni sploh ne zacnejo "smrdet", tko kot druge cunje.
nisem vedela, da majo popuste, si ti prepricana, yogini? ker ce mas kake veze, je najbrz drugace.
se mi pa zdi, da njihova oblacila ne pasejo cisto vsem. zadnje case v lj pogosto videvam zenske vseh starosti, ki imajo kaj drazevega. vendar pa se nekatere v njihovih oblacilih kar porazgubijo oz. nimajo nekako pravega karakterja za jih nosit. tko kot npr. ne pase vsaki zenski, da je v usnjenem kompletu od glave do pet, nekaterim pa zelo.
Missoni imajo v MB v trgovini MB tekstil. Lani in letos so imeli 3-4 različne vrste pletenega blaga, toda ker so bili vsi super, me majhna izbira ni motila. Cena pa je nekje 8.000-15.000 za meter. Za obleko s kratkimi rokavi pa tako ni treba več kot 1.5 m. Je pa vse bombaž, ki je tkan tako da je že sam po sebi elastičen in se super pere, čeprav tudi na roke.
Lep pozdrav
Andreja
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...