v prostem casu rada tudi pisateljujem in sem napisala ze mnogo besedil in vsega,vendar to vecinoma hranim zase

Kaj pa ve,punce,kaj ustvarjate,ste za umetnost? jaz sem popolnoma.
Zadnja leta skorajda nič več, ker enostavno nimam (si ne vzamem) časa. Včasih sem ogromno risala ("kreirala" - to je bilo še v osnovni šoli), zbirala sem steklenice posebnih oblik in jih poslikala... sedaj pa le še kakšno bučo izrežem za helloween pa adventnih venčkov naredim vsako leto kar nekaj - take "modern style". Aja, pa okraske za smrekico tudi naredim sama (večinoma rezine pomaranč, malo posrebrene, pa arašidi, jaboljčni krhlji...).
@spely
kje si gledala platno? ker mi smo dosti na platno delali, pa se ne spomnim takih blaznih cen...kako velikost pa si imela v mislih?
tam si bla?jaz sem pa mislila, da so tam najcenejša...no saj verjetno so, ker drugje takih dimenzij niti nimajo
mi smo manjše uporabljali oz. kak si je kdo sam zbral, jaz sem vedno gledala na finančne zmožnost
fuuuul rada slikam in rišem! me čisto sprošča... predvsem slikam na svilo in ostali tekstil, zdaj sem se lotila še kitajskega slikanja s čopičem, precej tudi fotografiram, pa tudi pastela in oglja se lotim. včasih sem precej pisala, od novel do poezije, zdaj kot študent pa seveda nimam časa! jah, žal... mogoče sem se tudi malo polenila... nabiram tudi cvetje in podobno, ga sušim in izdelujem razne ikebane, vence itd.
za božič večino stvari naredim sama- od venca do ostale dekoracije, darila večinoma tudi, če pa le ne gre drugače, pa jih vsaj sama malo bolj nenavadno zavijem. enkrat sem prijateljicam naredila potpouri in ga zašila v vrečke, ki sem jih poslikala, drugič sem vsaki posebej naredila kopalno sol, glede na to, kaj pač potrebuje- za sprostitev, novo energijo, proti bolečinam- in jo dala v posodice, ki sem jih tudi okrasila, fantu sem dala knjigo, ki sem jo sama naredila... pač vedno se česa spomnim
ok, dovolj sem se razpisala...
Vcasih sem bolj bila ustvarjalna,sem kaj narisala,delala razne kipce in druge stvari iz fimo mase, risala na steklo...zdej pa enostavno nimam vec ne casa ne volje za to. Edino kar naredim je to,da naredim pirhe!!
Jaz kakšno leto malo ustvarjam, prej ni bilo časa, zdaj si ga pa kar vzamem.
Čeprav se nekako včasih ne morem odločiti med forumom in ustvarjanjem...
Počnem pa kar veliko stvari...rišem na folijo, krasim lončke, izdelala sem kar nekaj novoletnih voščilnic, pobarvala vaze, risati pa še nisem začela, pa imam namen (trden)!
Pri gledanju TV se itak zmeraj znova razburim, saj so po svetu same katastrofe... skoraj nikoli pa nam ne povedo kaj razveseljivega! In zakaj potem ne bi počeli nekaj lepega, kar nas veseli in izpolnjuje?
Imela sem izreden talent za risanje, ogromno sem risala v osnovni, pa še srednji, potem pa popolnoma prenehala, ko sem šla na faks in mi je zakrnel...
Tudi jaz tako mislim, če imaš za nekaj smisel, to ne zbledi....
Res je, da nam kronično primankuje časa, naši talenti pa spijo, mislim pa, da je stvar tudi v nas samih, ker nimamo dovolj volje za začetek!
Korajžo v roke, pa bo, ženske smo sploh mnogostranske, saj opravljamo vse mogoče!
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...