Hvala lubenica za komentar in priporocila. Ja, glede hy proja, sem ga danes dvakrat jedla zato, ker me je matralo kako priti do tega, da ga spavim iz tekocega v penasto agregatno stanje (sem cisto frisna srecna uporabnica) no in v drugo mi je ratalo!

Drugace sem prejsne dni jedla za zajtrk skuto z lanenim semenom in zlicko domace marmelade iz grozdja (mama dela vse z zelo malo sladkoraj itd.), pa ponavadi dopoldan vmes pride se kaksen kaki, ki so trenutno pri nas na udaru, zvecer pa kaksna tuna zraven. Za kosilo pa npr vceraj rizota z jurcki, prejsni dan polnjena paprika, pa tako... da ne bo izgledalo kot, da zivim samo od hy proja in mandljov.

Danes se mi tudi pozna, da se tako slabo pocutim in ful nisem bila lacna. Sem si pa kupila full zelenjave, tako da to vsekakor pride na moj jedilnik! Aja, pa pozabila sem napisat, da sem dala na piscanca sirrr!

Pa solata bo pogosta, pa pri stari mami sem si ze rezervirala termin, da mi bo prisla prvic pomagat speci kruh!! Da bom jedla potem res kvalitetnega. No, in tako dalje...